April 27

Whoa. Hvordan hader det, når spam er godt lavet og dybere, hvorfor du er ikke på spam-rapporter. Noget, jeg havde først for nylig.

Nu er min nerver en porn site eller. “Tysklands hotteste erotiske portal på nettet”. For at alene du allerede advaret. Ifølge den mastetop, du sidder i 79344 Horni Mesto i Tjekkiet – nix Tyskland. Mindst byens navn passer erhvervslivet.

Under alle omstændigheder, bare jeg fik efterspørgslen, Derfor tror jeg, “Profit” ikke opnå. Inkl. Vær venlig at bekræfte modtagelsen af ​​mailen afsenderen.
Hvem vil få endnu flere af disse mails…Slet. Hvem ville falde for det…egen skyld ;) (Påmindelser etc. Ignorer – Postkasse virksomheder klager ikke)

Hej,

Jeg har din e-mail her stadig i min indbakke. De er den eneste af sin fortjeneste er endnu ikke aktiveret, Var der en grund? Hvis du er utilfreds med udførelsen. Kuponen er gratis og uforpligtende. De blev trukket fra vores service automatisk og faktisk vandt en af ​​de, Dette gælder også aktiveret!

Brug for hjælp, Tilmeld dig på? Jeg hang e-mail nedenfor tur, der er inde i koden.
Hvis du har spørgsmål, Blot tilmelde dig med mig. Jeg håber du nyder!

Med venlig hilsen,
Fabian Woods

—–Oprindelige meddelelse—–
Fra: Fabian Woods (fabian.bois @ sexarena.tv)
Sendte: Torsdag, 14. April 2011 12:43
En: mig
Om: > 112,50 EUR vinde, du> var på 14.04.2011 tegnet med os!
Læs mere »

Mar 30

Lyder fantastisk i faget. Bestemmelse, Procedure, Krænkelse af ophavsretten og. Virkelig farligt og dyrt, eller?
Bare, at bedragerne også ønsker at opnå, i øjeblikket sådan mails.

I modsætning til tilfældet med Kornmeier & Duck Sauce Dette er en bedragerisk scam. Nogen, der modtager en e-mail – Slet! (Ingen særlig form for adresse, omlyde, html i ren form i den mail, og du skal bare betale noget)


Goddag,

i ovennævnte sag viser vi den retlige repræsentation og forsvar af selskabets interesser Sony Music Entertainment Germany GmbH.

Anledningen til vores opgave er en af ​​din internetforbindelse fra den såkaldte peer-to-peer-netværk
begået copyright overtrædelse af værker af vores kunder. Vores klient er ejer af den eksklusive
Usage- og udnyttelse rettigheder, der henvises til i § § 15ff Copyright Act eller. § 31 Ophavsretten i værkerne, hvor det er
værker beskyttet efter § 2 Abs 1 Nej. 1 Lov om ophavsret er.

Ved at downloade værker af ophavsretten geschutzer de har, i henhold til § 106 Abs 1 Copyright Act iV. med

§ § 15,17,19 Abs. 2 pp Copyright Act gjort strafbart beviser.

I deres internetadgang er dokumenteret flere downloads af musikværker.

var grundlaget for disse data fra statsadvokaten om kvaliteten af ​​en fast af vores kunders retssag
lavet mod dig.

CERTIFIKAT: 240 Js 419/04 Stuttgart er

Din IP-adresse forbrydelser begået, da: 178.200.132.102

Ulovligt downloadet musik stykker (mp3): 11

Ulovligt uploadet musikstykker (mp3): 37


Læs mere »

Mar 12

Jeg går virkelig langsomt mig på nerverne.
Den ene gang en spam mail med reklamer eller andre store super tilbud såsom lotteri vinder får er ikke noget nyt. Enten du snydt direkte (Svindel), det er solgt til en skrot eller om svig trekant.

Denne gang ser det ud til at være adresser.
Dette site http://www.hdtv-test-kostenlos.com mig nu sendt tre gange, Jeg skal bestille de super gode tilbud HDTV, du skal bare mine data.
Selvfølgelig handler det om indsamling af adresser og telefonnumre, så man på telefonen eller via post, som kan være quatscht. De dataindsamler selv angiveligt sad i Belize, Californien.

International Market Research Ltd
Suite 513, Blake Building, Corner Eyre og Hutson Street
Belize City,-,BZ -

Jeg har nu leveret med data. Enhver fiktive navne og adresser til at sikre, at yderligere ;)

Mails ligner på denne måde:
Læs mere »

August 18

Bei Facebook gibt es generell nur deni like” eller. “Jeg kan godt lide” Button. Zwar wünschen sich viele einenDislike” Button, da man mit dem klicken dieses Schalters meistens auch eine Arthab ich gelesen und finde ich interessantausdrücken will. Es ist einfach dumm wenn man Todesnachrichten oder andere Unglücke mit “Jeg kan godt lide” markiert.

Leider gibt es nun Seiten, welche sich den Wunsch nach diesem Knöpfchen zu Nutze machen und behaupten, man würde den DisLike aktivieren. zB. dislike-btn.info und andere, ähnliche klingende Seiten.

Klickt man in diesem Fall auf der Seite deni like”-Button, postet diese sofort eine Spam-Nachricht bei den eigenen Neuigkeiten, ob man will oder nicht. Wenn nun eine andere Person auf die Neuigkeit klickt, weil man den vermeindlich neuen Button auch installieren möchte, erhalten die Datendiebe die Nutzerdaten frei Haus und der Spam setzt sich fort.

Auch andere Applikationen wiewer hat meine Seite besuchtbehaupten Funktionen, welche sie nicht einhaltennur um sich selbst zu verbreiten und Daten von Facebook-Nutzern zu sammeln!
Also ein wenig mitdenken und aufpassen, wo man was klickt. Und Programme und Einträge sofort löschen, wenn diese keinen Sinn ergeben!

Maj 02

Facebook lebt im wesentlichen von seinen Anwendungen, neudeutsch auch “Apps” kaldet. Da gibt es Spiele, Umfragen, Glückskekse, Horoskope usw. Meistens komplett kostenlos und als Spaß / Tidsfordriv betød i mellem.
Natürlich kann man auch Stunden mit BrainBuddies, Bubble Island oder Farmville verbringen. ;)

Leider gibt es bei den Anwendungen relativ viele schwarze Schafe, den Daten sammeln oder einen anderen, zweckfremden Hintergrund har. Trendmicro berichtete erst kürzlich.

anwendungen Um eine Anwendung, der man eventuell einmal zugestimmt hat, los zu bekommen, muss man nur rechts oben (Home | Profil | Konto) in seine Privatsphäre-Einstellungen und dort links unten aufAnwendungen und Webseiten.
Dort kann man dann der Anwendung den Zugriff bzw. die Genehmigung irgendwelchen Mist bei denMitteilungenauf Facebook zu veröffentlichen wieder entziehen.
(wer eine blockierte Anwendung / Spiel oder einen blockierten Freund wieder reaktivieren will, muss dazu in die Blockierlisten Einstellungen von Facebook gehen.
Læs mere »

Side 112